Oefentherapie Cesar

Julianastraat 2-009
Gemert
T    0492-361700
E    praktijk@oefentherapie-gemert.nl
www.oefentherapie-gemert.nl

Openingstijden
Wij zijn alle dagen open van 8.00 – 18.00 uur.

In de praktijk voor Oefentherapie Cesar zijn Geertje Wouters en Ans Peeters werkzaam. Twee oefentherapeuten die geboeid zijn door de relatie houding en beweging en de klachten die daaruit voort kunnen komen.

Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Haptotherapie.

“Oefentherapie is geschikt voor klachten in spieren en gewrichten. Deze klachten ontstaan vaak of worden verergerd door een verkeerde houding, belastende bewegingen of zelfs door te weinig beweging. Soms door een combinatie hiervan met een aandoening.

Met behulp van oefentherapie leert u zelf uw klachten verhelpen en voorkomen,” vertellen  Geertje en Ans. “Onze specialisaties zijn bekkenklachten, spanningsklachten, ademklachten. Daarnaast zien we veel kinderen/pubers met houdingsproblemen, rugpijn en hoofdpijnklachten. Nevenactiviteiten van onze praktijk zijn bedrijfsoefentherapie, weerbaarheidtraining voor kinderen en de Fit Food en Fun club.
Ans Peeters is daarnaast ook werkzaam als haptotherapeut.

We zijn erg blij om deel uit te kunnen maken van het gezondheidscentrum. Dit geeft extra mogelijkheden voor samenwerking, zodat de zorg voor u beter wordt.  Maar we willen zeker ook de banden behouden/versterken  met andere zorgverleners.”

Menu
×