Natal verloskundigenpraktijk

Verloskundigen:

Mariëlle v.d. Broek, Dorien Sauvé en Pauline Pennings

Julianastraat 2-008
Gemert
T 0492-367703
Voor dringende vragen en/of spoedeisende hulp kunt u eveneens dit praktijknummer bellen
E info@vpnatal.nl
www.vpnatal.nl

Voor spoed en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken op: 0492-367703. Bel in geval van storing of als we langdurig in gesprek zijn met het Elkerliek ziekenhuis: 0492-595491

Openingstijden
Wij houden dagelijks spreekuur op afspraak van maandag t/m vrijdag. Er is ook een avondspreekuur.

Verloskundigenpraktijk Natal biedt hoogwaardige, professionele zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarnaast voelen we ons ook persoonlijk bij je betrokken. Onze verloskundigen houden altijd rekening met je wensen en met die van je partner. Het is en blijft jouw zwangerschap en het is en blijft ook jouw bevalling. Mits het medisch verantwoord is, mag jij dus bepalen wat je wel en niet wilt.
Ervaren verloskundigen

Iedere verloskundige van Natal heeft veel ervaring en is uiterst deskundig. Maar we blijven wel zoeken naar vernieuwing. Onze verloskundigen volgen daarom regelmatig een cursus of opleiding. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En op die manier kunnen wij ook de beste en modernste verloskundigenzorg blijven leveren.

Als praktijk zijn wij vooruitstrevend en constant bezig met kwaliteitsverbetering. We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de verloskundigenberoepsgroep KNOV.

Daarnaast zijn wij in het bezit van het borstvoedings-certificaat van de stichting Zorg voor Borstvoeding. Kortom: bij ons ben je in goede handen. Wij leveren verlos-kundigenzorg in de dorpen Gemert, Bakel, Milheeze, De Rips, Elsendorp, Handel en Aarle-Rixtel.

Menu
×