Huisartsenpraktijk Palissade

Julianastraat 2-006
Gemert
T 0492-361332
!  Spoedlijn:  0492-361509 (bij levensbedreigende spoedgevallen)
F 0492-367373

Avond-/nacht-/weekenddiensten via Spoedpost Helmond:
alleen na telefonische afspraak via 0900-8861.

Openingstijden
Dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur,
spreekuur op afspraak. Bellen voor afspraken van 8.00-10.00 uur en van 16.00-17.00 uur.

Na bijna 26 jaar gevestigd te zijn geweest in het pand aan de Pater van den Elsenstraat verhuist Huisartsenpraktijk ’t Frans Brugske naar het gezondheidscentrum en krijgt de praktijk een nieuwe naam: Huisartsenpraktijk Palissade.

“Wij zijn Peter Verbruggen, Ed Zeldenrust en Jos Leijte, huisartsen, voorheen al samenwerkend in huisartsenpraktijk ’t Frans Brugske. Het pand werd te klein en daarom zijn we blij met onze nieuwe praktijk. Dat betekent meer mogelijkheden en werkplezier voor ons en een prettige omgeving voor patiënten.

Wij willen binnen Palissade de reguliere huisartsenzorg leveren, op een hoog niveau. Binnen Palissade zullen we snel en efficiënt kunnen overleggen en samenwerken met andere disciplines en het Elkerliek ziekenhuis. Daarmee hopen we wachttijden zo kort mogelijk te houden en onnodige onderzoeken te voorkomen. Omdat we samen onder één dak zitten kunnen we activiteiten ontwikkelen, waar de gehele bevolking van Gemert en omstreken zijn voordeel mee kan doen. We hopen dat dit snel merkbaar is als het gezondheidscentrum eenmaal volop draait!”

De  praktijk binnen gezondheidscentrum Palissade bestaat verder uit:
•    vijf doktersassistenten: opgeleid om de meest uiteenlopende medische controles en handelingen te verrichten ter ondersteuning van het spreekuur van de huisartsen;
•    een praktijkondersteuner somatiek: gespecialiseerd in o.a. begeleiding en controle van mensen met hoge bloeddruk, suikerziekte en longaandoeningen. Ook adviserend en ondersteunend bij het stoppen met roken en behandeling van bijvoorbeeld botontkalking;
•    een praktijkondersteuner GGZ: voor de begeleiding en advisering van mensen met psychische klachten.

 

Menu
×