Diëtiek Zorgboog in Balans

Pauline Schiks
Julianastraat 2-003
Gemert
T 0900 – 8998 636
www.zorgbooginbalans.nl

De diëtisten van De Zorgboog kijken naar wat voor ú gezond is.
Voeding die bij u past en óók lekker is!

Pauline Schiks is de diëtiste in gezondheidscentrum Palissade:
“Wij werken in een team van acht diëtisten in de regio Helmond. We houden spreekuren (ook ’s avonds) en verzorgen tevens groepsvoorlichting. Iedere diëtist heeft zijn eigen aandachtsgebied, wat als voordeel heeft dat we veel kennis en ervaring in huis hebben.

Gezonde voeding is belangrijk voor een goede gezondheid. Ook al let u op wat u eet en drinkt, kunnen toch situaties ontstaan waarin uw huisarts of specialist u adviseert goed op uw voeding te letten en een bezoek aan de diëtist te brengen. Onze cliënten zijn heel divers. Met iedere cliënt wordt een specifiek voedingsadvies besproken dat wordt afgestemd op iemands gewicht, leeftijd en persoonlijke wensen. Samen zoeken we naar de best passende oplossing. We bieden goede zorg in een gemoedelijke en prettige sfeer waar mensen op voedingsgebied al hun vragen kunnen stellen.”

Voor vergoeding van een dieetadvies heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Dieetadvies wordt standaard in het basispakket vergoed voor maximaal vier uur op jaarbasis. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de extra vergoeding van dieetadvies in een aanvullende verzekering.

Menu
×