BENU apotheek Palissade

Julianastraat 2-001
Gemert
T: 0492-365465
E. palissade@benu.nl
www.benuapotheek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. In het weekend zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de poliklinische apotheek in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond (Wesselmanlaan 25, 5707HA, Helmond).

Alle BENU Apotheken hebben een inloopspreekuur op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 11.00 tot 12.00 uur om uw medicatievragen aan de apotheker te kunnen stellen.

BENU Apotheek Palissade is een eigentijdse apotheek, die deskundigheid combineert met een persoonlijke zorgzame aanpak: zorg op maat.

Nicoline Gerrits-Lidner is apotheker en vertelt over de apotheek:
“Wij leveren de juiste geneesmiddelen en zelfzorgproducten, met het juiste advies dat past bij ieders persoonlijke situatie. Via onze website www.benuapotheek.nl kunnen mensen herhaalrecepten aanvragen en hun actuele medicatie inzien. Ook kunnen zij een afspraak maken met de apotheker als zij vragen hebben over bijvoorbeeld de (bij)werking en interactie van de voorgeschreven geneesmiddelen. Uitgebreide informatie over de meest voorkomende chronische ziekten zijn te vinden op onze unieke PIL-website (Patiënten, Informatie en Lifestyle). Mensen kunnen daarvoor een gratis, persoonlijke toegangscode aanvragen. Ook organiseren wij speciale activiteiten die gericht zijn op (zelf)zorg. Wij vinden het erg belangrijk om een goede samenwerking te hebben met huisartsen, specialisten en andere zorgverleners. Er is regelmatig contact over voorgeschreven geneesmiddelen en andere producten. Doordat in gezondheidscentrum Palissade veel disciplines onder één dak zitten, verloopt de communicatie tussen de aanwezige zorgverleners sneller en gemakkelijker.”

Menu
×